Kategoritë e produkteve

Ne prodhuesi SHUNDA kemi 20 vjet përvojë në fletë plastike: fletë najloni, fletë HDPE, fletë UHMWPE, fletë ABS.Shufra plastike: shufër najloni, shufër PP, shufër ABS, shufër PTFE.Tub plastik: Tub najloni, tub ABS, tub PP dhe pjesë në formë speciale.

Lexo më shumë

Produktet e veçuara