Категории на производи

Ние производителот SHUNDA имаме 20-годишно искуство во пластичен лим: најлонски лим, лист HDPE, лист UHMWPE, лист ABS.Пластична прачка: најлон прачка, PP прачка, ABS прачка, тефлонски прачка.Пластична цевка: најлонска цевка, ABS цевка, PP цевка и делови во специјална форма.

Прочитај повеќе

Истакнати производи