ABS tootoo Nylon PP PTFE palasitika tootoo faia i Saina ma tau falegaosimea sili

Mea na tutupu O a matou fonotaga tetele ma fa'auluuluga o maketi e tu'uina atu ai i tagata auai uma avanoa sili ona lelei feso'ota'iga, ma faia ai se sao taua i a latou pisinisi.
Uamea Vitio Vitio SteelOrbis konafesi, webinars ma faatalanoaga vitio e mafai ona matamata i luga o Steel Video.
O le Minisita o le Atinae o le Tamaoaiga a Italia o Giancarlo Giorgetti, o ia foi na auai i le sauniga e ala i luga o luga o le initaneti, na ia taʻua le taavale taʻavale "o le mitamita moni o le atunuu."
O le fale na manaʻomia se tupe faʻaalu o le 190 miliona euros ma faʻaalu 20 masina, faatasi ai ma le au ABS ma Danieli o loʻo galulue faʻatasi.QWR 4.0, lea na taʻua e Mr. Fedriga "o le laau sili ona lelei i le lalolagi i lona fanua", o le a faʻatagaina ai le ABS e taʻitaʻia se sao taua i le maketi faavaomalo ma o le a faʻafaigaluegaina 158 tekinolosi faʻapitoa.
QWR 4.0, o loʻo faʻamatalaina e le kamupani.O lo'o tu'ufa'atasia fa'atekonolosi fa'aonaponei ma o le a fa'aaogaina e gaosia ai uaea mai uamea maualuga fa'apitoa.A mae'a fa'agaioiga, o le a maua le malosi fa'aletausaga o le 500,000 tone i le saoasaoa maualuga o le 400 km/h.O lenei mea o le a avea ai ABS ma se tasi o nai pisinisi faʻavaomalo e mafai ona ofoina atu le tele o lapopoa.Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le 200 miliona Euro i le gaioiga atoa, o le gaosiga o le a tutusa tutusa i le va o maketi i totonu ma fafo.
E le pei o le uaea masani faapisinisi, o le faiga fou QWR ua fuafuaina muamua e gaosia ai uamea faapitoa ua faaaogaina lautele i le alamanuia tau taavale mo talosaga e pei o le taofia o taavale, afi fa'amau fa'amau, fa'afeso'ota'i tootoo ma bearings.O talosaga e aofia ai fo'i le tusi ata ma le uelo.
Ua mamanuina le laau ina ia sili ona fetuutuunai, mafai ona pulea vaega o togi uʻamea masani ma faʻapitoa ma faʻapea ona faʻagaioi e tusa ai ma se "aganuu" manatu.O le faiga o loʻo i ai le tele o faʻafouga saogalemu, o le manatu o le "zero human presence" ua faʻatinoina, ma o le tele o faʻagasologa ma faʻatonuga e matua faʻaogaina.
"O le faʻaogaina o le Alamanuia 4.0 fofo, o le taulaʻi atu i le faʻaauauina o le gaosiga atoa o le gaosiga ma le mafai ona tuʻufaʻatasia nei mea e lua ma le tauvaga faʻavaomalo o ni faʻamanuiaga faʻaopoopo e tatau ona avea ma taʻiala mo mea moni pisinisi uma," o le tala lea a Mr. Fedriga.


Taimi meli: Nov-21-2022